Städning innan gäster

Hej på er alla, hoppas att ni har haft en bra helg och en bra första maj. Kanske har någon av er haft ledigt där i klämdagen också, lyckos er i så fall. Jag själv har jobbat, utom igår då såklart då vi hade över gäster hemma. Hade ingen tid att städa i måndags så var väldigt glad för den beslut vi tagit tidigare om att anlita en städfirma i Halland. Vi gjorde det via Cedra Städ som var här i fredags och städade ordentligt åt oss, så det var helt okej städat och rent här hemma hos oss igår ändå.

Är verkligen glad över att vi bestämde oss för att verkligen se till att anlita en städfirma i Cedra Städ och inte bara göra allting själva, utan att faktiskt kunna ta hjälp utan att det för den skull skulle vara någon form av nederlag. Så jag tycker verkligen att det beslut som jag nu har tagit är någonting som jag kan känna mig stolt över, för jag vet att jag kan komma och få det som jag vill, att det är rent utan att någon av oss här hemma har behövt ta tag i att få det så själva.

Valet av just Cedra Städ som städfirma var ganska enkelt och utifrån den städhjälp som vi har fått från dem de två gångerna som de hittills har varit hemma hos oss så är jag verkligen mer än nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera dem vidare till andra också. Hoppas verkligen på att kunna uppnå det.