Kreativ eller professionell målare

Jag är inte vidare bra på att måla men jag tycker att det är väldigt roligt. Inte måleri på det sätt som professionella målare i Norrtälje målar, utan snarare med akvarell eller med vanliga tuschpennor. Att sitta och måla i ett block, det tycker jag ger väldigt mycket. Så jag känner att för mig betyder det väldigt mycket att kunna få gjort allting ordentligt och snyggt och på ett sätt som är passade. Så jag känner definitivt att det är det som jag önskar få tag på och det som kan behövas för att jag på något sätt ska kunna få lite ordning så att det inte blir så värst mycket annat som hamnar i kläm.

Att verka som målare i Norrtälje, det överlåter jag till de som jobbar på Jacobs Måleri, som förövrigt var de som var här hemma hos oss och hjälpte till att renovera fasaden, eller renovera och renovera men de slipade bort den gamla färgen som suttit där i tiotals år och var väldigt avflagnad och penslade på ny och fin färg som nästan fick huset att se ut som att det var nytt.

Nej, hade inte haft någonting emot att vara lika bra på att måla med stora penslar som målarna på Jacobs Måleri i Norrtälje men nu är jag inte det och då får man göra om allting på något annat sätt som man finner passar en själv bättre. Och jag håller mig till mitt mindre konstnärliga måleri som jag bara gör för att få utlopp för min kreativitet och för att det är roligt.