Städning av kontoret och hemmet

Jag tycker att det kan vara lite roligt att städa ibland. Att få ordning. Men det är ibland. Och bara när det inte är något måste. Direkt när det blir till någonting som jag behöver göra och inte bara någonting som jag gärna vill göra så blir det så att jag får se till att antingen ta hjälp med hemstädningen, eller kontorsstädning av kontoret, eller så får det vara och blir dammigt. Men jag tycker inte om att bo smutsigt och jag kan inte koncentrera mig på jobbet om det ligger dammtussar runt omkring mig och det är alldeles för dålig luft för att det är så länge sedan som man utförde en kontorsstädning.

Då får man hellre se till att ta hjälp med städningen och det brukar bli via Aquarele Städfirma. Det började med att företaget som jag jobbar på anlitade Aquarele Städfirma för att ta hjälp med kontorsstädningen och när jag såg hur rent och fint det blev på mitt skrivbord och hela kontoret så blev jag väldigt sugen på att få det lika rent hemma. Och så gick jag in och läste om dem och insåg att de även erbjöd tjänster inom hemstädning så bokade jag tid för det direkt.

Så nu får jag deras hjälp med både städningen av kontoret och hemmet av samma städfirma och jag är väldigt nöjd. Kommer att fortsätta få hjälp av dem så länge som det fortsätter att fungera lika bra som det gör nu.