Massage mot ömmande muskler

Så ont som jag har haft i rygg och nacke det senaste så ska det blir helt underbart skönt att äntligen få gå på massage. Jag bokade min tid på Ingmårhälsan redan när jag började vi ont i ryggen men de har några dagars väntetid. Jag vaknade upp och kände att jag var stel i nacken och tänkte att jag bara sovit dåligt och med nacken i någon konstig vinkel, men så höll det i sig under dagen och nästa dag var det värre. Så då ringde jag och bokade tid för massage i Torsby och det blev på Ingmårhälsan, då jag har varit hos dem tidigare och då gjorde det väldigt stor nytta med massagen jag fick.

När man har väldigt ont så är det både skönt och lite obehagligt med massage. För det gör ont när man trycker, men det är skönt också för att man vet att det är bra. Så det gör både ont och är skönt på en och samma gång, och därför är det så svårt att beskriva massagebehandlingar för personer som aldrig varit på några tidigare. För det låter såklart lite konstigt att gå på en behandling man får ont av för att behandla smärta.

Ja, ja, nu ska jag sluta babbla på om ingenting. Ska gå på min massage och kan varmt rekommendera er att göra detsamma, om det är någon av er läsare som också är stela i kroppen och har ont i ryggen. Att boka tid för en behandling på Ingmårhälsan – tro mig det kommer vara bland det bästa ni gjort.