Jag har inte haft tid och ork till att städa

Hej, nu har vi en helg som ligger framför oss och jag ska chilla och ta det lugnt och krypa ner under filten i soffan och streama film och äta godis. Jag är värd det, att få ta det lugnt, för jag har haft en extremt jobbig period i livet med utökat ansvar på jobbet och jag har fasen arbetat 14 timmar om dygnet. Här hemma blev inget gjort för jag orkade helt enkelt inte, och efter att ingen städning skett på ett par månader hörde jag av mig till Örebro T & S som är en städfirma i Örebro, och de har städat min villa ett par gånger, senast igår, och det känns underbart att få komma hem till ett rent och välstädat hem utan att känna någon stress över städning som behöver göras.  

Jag vill skriva det här inlägget om denna städfirma i Örebro, för jag kan egentligen inte riktigt förstå varför inte fler personer anlitar städhjälp när det inte kostar mer än vad det gör, dels är det redan från början inte särskilt dyrt att vända sig till Örebro T & S och efter rutavdraget blir det ännu billigare, så ni borde verkligen unna er den här hjälpen som denna städfirma i Örebro erbjuder. Det här är en städfirma i Örebro vars medarbetare ser till att städa utifrån sina kunders olika behov och önskemål och jag måste medge att de arbetar på ett sätt som är både noggrant och kvalitativt, och deras medarbetare är dessutom trevliga när de kommer hit och detta gör ju sammantaget att man gärna vill vända sig till dem fler gånger. Jag hoppas att ni tyckte det var lite spännande att få höra mig berätta om dem, och att ni ringer dem om ni har någon fråga ni vill få svar på.