Var hittat man både snygga och bekväma underkläder

Är det bara jag som tycker att det är sjukt svårt att hitta underkläder som både är snygga och sköna. Känns som rena rama omöjligheten. Speciellt om de ska vara rimliga i priset också, då får man leta riktigt länge. Och det är precis vad jag har gjort, känns som att jag har sökt runt och letat precis överallt och jag hade nästan gett upp att hitta någonting bra innan jag kom över Inga Lill Andrén.

Inga Lill Andrén är en privatperson som säljer underkläder från olika märken och där hon har sett till att endast välja ut de som är av hög kvalitet och som är både snygga och bekväma. Hade förhoppningar på att det skulle vara bra när jag beställde några underkläder, bh och trosor, från henne men inte vidare stora för hade ju aldrig hört talas om henne tidigare.

Men jag blev verkligen positivt överraskad och nästan lite chockad när jag provade underkläderna och insåg hur fantastiskt sköna de faktiskt var. Och snygga var de också, ännu snyggare i verkligheten med spets och allt än vad de var på bilderna.

Så om du liksom jag tror alla vill ha snygga och samtidigt bekväma underkläder till bra priser så rekommenderar jag varmt att gå in och kolla på Inga Lill Andrés hemsida eller att besöka hennes butik. Tro mig, om det är någonstans du kan hitta det du söker efter i underklädesväg, bh och trosor, så är det hos henne.

Du gillar kanske också...